Iedereen weet het wel: samenwerking is voor projecten en hun slagen van essentieel belang. Uit ervaring weten wij ook dat aan het begin alles goed geregeld moet worden om problemen en onduidelijkheden in een latere fase te voorkomen. In een gesprek kunnen we dan samen beoordelen aan de hand van de schriftelijke informatie en begroting of we tot een volgende stap kunnen komen.

Daarbij is het klikken met elkaar net zo belangrijk als de feiten waarop het project gebaseerd is. Bij nieuwe projecten moeten vaak aannames gedaan worden die door verschillende disciplines soms heel anders beoordeeld worden. De standpunten moeten dan door overleg en uitleg tot elkaar gebracht worden. Als het aan ons ligt lukt dat door onze gedegen voorbereidingen vaak wel. In dat proces van toenadering tot elkaar komen soms nieuwe visies boven tafel die er nog niet waren. Die kunnen tot aanpassing van de uitgangspunten leiden of tot herziening van het einddoel. Ook is een project in die fase wel eens gestopt. Maar meestal hebben we daar later toch spijt van gekregen.

Dat ligt niet alleen aan de visies op dat moment. Vaak zijn het veranderingen in de markt, nieuwe technologien, betere logistieke mogelijkheden en andere vooruitgang die ertoe leiden om een project een nieuwe kans te geven.

Zoekt u emplooi of investeringsmogelijkheden dan bent u bij Maemo aan het juiste adres. U kunt altijd een afspraak met ons maken zodat we kennis kunnen nemen van uw interesses en u van ons meer informatie kunt verkrijgen.

Bel: Algemeen: 0031-681528686

of Account Supervision: 0031-622793635
of stuur een email met uw korte informatie naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.